Festkjoler og gallakjoler

Vi har rigtig mange smukke fest- og gallakjoler i butikken. Så uanset om du er på udkig efter den helt enkle eller den helt pallietbesatte, så er du kommet det helt rette sted hen. Vi har kjoler str. 36-54 fra kr. 995,- 

Da der hele tiden kommer masser af nye festkjole og modeller og der derfor sker en hurtig udskiftning, er det ikke muligt at lægge billeder op af alle kjoler. En model kan være udsolgt, næsten før billedet kommer på hjemmesiden.

Du er velkommen til at komme i vores åbningstid og prøve festkjoler. Du behøver ikke at bestille tid. 

Du kan også bestille din fest- eller gallakjole hjem til dig selv. Så kan du prøve den i ro og mag med 14 dages returret.

 • Enkle kjoler. Klik her.

  Her finder du de helt enkle kjoler uden glimmer og pallietter.
  Da der er begrænset med plads i butikken, er der endnu flere kjoler her på webshoppen.

 • Shimmerkjoler. Klik her.

  Smukke kjoler med glimmer og shimmer.
  Da der er begrænset med plads i butikken, er der endnu flere kjoler her på webshoppen.

 • Pallietkjoler. Klik her.

  Her finder du alle vores kjoler med pallietter.
  Da der er begrænset med plads i butikken, er der endnu flere kjoler her på webshoppen.

Butikken er fyldt med flotte fest og gallakjoler i str. 36-54 fra kr. 995,-

Da der ikke er plads til dem alle, er nogle kjoler bestillings kjoler. Vi tager dine mål og så bestiller vi den rette hjem til dig. Når kjolen kommer, prøver du den i butikken sammen med en kyndig vejleder. 

Du kan også benytte webshoppen og prøve kjolen hjemme hos dig selv.

Denne meget populære kjole fåes i str. 42-54. Der tages selvfølgelig forbehold for udsolgte størrelset.

Den koster kr. 1295,-

Vi har et rigtigt stort udvalg i plus size festkjoler op til str. 54 til kvinder med smukke curves. Begge kjoler koster kr. 1295,-  Se og prøv dem allesammen i butikken..

 

 

Farvetraditioner til bryllupsgæsten.

 

Marineblå er en meget eftertragtet farve og en rigtig god erstatning for sort, som man helst ikke må have på til et bryllup. En gammel tradition, som udspringer af, at hvis man bærer en sort festkjole til et bryllup, så udstråler man, at man ikke billiger brylluppet eller har haft en affære med brudgommen.

Men den egentlige grund til, at de fleste foretrækker sort et, at det er en 'slankende' farve og samtidig er en neutral farve, som ikke tiltrækker sig opmærksomhed til hverken bryllup eller gallafest. Mange har derfor nu fået øjnene op for, at marineblå er en rigtig god erstatning for sort, da den også er meget mørk, men den må derimod gerne bæres til bryllupper.

Farven rød er reserveret til brudens mor. Alle skal kunne se, hvem brudens mor er. Hvis hun vælger at bære rød gallakjole, så er der ikke andre gæster der må stille op i en rød kjole. Vælger hun derimod, at hun ikke ønsker at følge traditionen og selv vil vælge hvilken farve hun bærer, så må gæsterne gerne bære rød.

Den blå festkjole er reserveret til gommens mor. Men her taler vi om en kongeblå eller cobolt. Den marineblå kjole, må stadig gerne bæres af gæsterne.

Og så er der jo den sidste og måske vigtigste tradition/regel. Man tager ikke en hvid eller råhvid festkjole på til et bryllup. De fleste kan gætte sig til hvorfor. Det er jo fordi man ikke må være i tvivl om, hvem der er gæst og hvem der bærer den rigtige brudekjole. I dag ville det ikke være noget problem at bære hvid til et bryllup, man gør det bare ikke på grund af traditionen. Men nu til dags ved alle, som er med til brylluppet, hvem bruden er, da det er brudeparret, som selv holder brylluppet og selv inviterer deres egne gæster. Traditionen udspringer fra dengang hvor det var forældrene til bruden og gommen, som holdt brylluppet. Det var forældrene som arrangerede brylluppet og inviterede deres familier, venner og kolleger for at komme og fejre deres børns bryllup. Og dér var der ofte gæster iblandt, som ikke engang kendte brudeparret. Man kan forestille sig, at en gæst har taget fejl af bruden og af en gæst i hvid festkjole og derfor blev denne tradition lavet.

 

 

 

 

Brud og fest,  Storegade 116,  6700 Esbjerg.

Tlf. 41265746. Telefontid mandag-fredag kl. 12:00 - 16:00 

brudogfest@mail.dk. Mails besvares normalt indenfor 24 timer. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular

CVR. nr. 28910886.  

Bank:  Andelskassen 7729, 4013618

 

 

 

 

 

 Lenschow-Styling CVR 28910886