Wedding planner

Uanset hvad i har brug for, så hjælper vi gerne med planlægningen og kontakten. Vi holder et møde, hvor i fortæller hvordan i kunne tænke jer, at jeres bryllup skal være. 

Tema, farvevalg, borddækning, musik, madønsker, bryllupskage og meget andet, som i har drømt om. Hvis I ønsker det, så laver vi også indbydelserne og sender dem ud for jer i rette tid.

Vi planlægger også kjoleprøvning, kagesmagning m.m.

Danmarks hyggeligste Bed & Breakfast

B&B SydDanmark er beliggende i Christiansfeld - honningkagernes hjemby kun 4 km fra Hejlsminde badestrand.

Ved ankomsten kan i nyde en lækker hjemmebagt kage med husets egen friskmalede kaffe. I har derefter mulighed for selv at sammensætte jeres velværehygge. Hos os tilbyder vi ansigtsbehandling, massage, hånd-/fodpleje, vejledning i et 9-dages forløb med nulstilling af kroppen samt opskrifter dertil, og ligeledes mulighed for aftenmenu & overnatning inkl. lækkert, velanrettet morgenbord. Læn Jer tilbage og nyd omgivelserne i vores hyggelige opholdsstue eller en tur i vores have eller i den hyggelige havepavillon.

5. September 2019

Bryllups lagkage.

Et bryllup er en romantisk og eventyrlig oplevelse, som man gerne skal mindes resten af livet – men hvad er et bryllup uden bryllupskage?

Hos Kageriget i Holsted får du de mest lækre og overdådige bryllupslagkager. Begynd allerede festen til kagesmagningen. Pris pr. person kr. 75,- 

 

  • Kagesmagning af vores 7 eksklusive smagsvarianter med kaffe eller te
  • Oplysning om kagetyper og serveringsforslag.

Smag og behag er meget forskellig, og det gør vi vores ypperste for at tilgodese. Vi glæder os til at høre jeres mening og tilpasse kagen efter jeres smag.

28. januar 2019

Party in a box. Alt til borddækning.

Der skal bruges mange ting til en fest, og disse er sjældent samlet ét sted. Det kræver derfor tid, energi og overskud, at finde alle de ting som gør festen speciel. Det er det der gør Party In A Box unik!

Da to bryllupsfester sjældent er ens finder vi sammen den box, der passer til jeres fest. Der tages udgangspunkt i jeres tanker og ønsker, men er i helt på bar bund med ideer, så kommer jeg gerne med et oplæg, som kan starte processen.

1. august 2019

Norbord plankeborde udlejes, hele landet.

Vores plankeborde er bygget i svensk gran og de kraftige planker giver et rustikt og smukt udtryk til enhver fest.

Bordene skaber en autentisk og romantisk vintagestil, når de mixes med fine blomster og og fuldendes når du kombinerer bordene med vores flotte træbænke eller grå metalstole samt fine lyskæder.

Se priser og mange flere flotte billeder på vores hjemmeside Norbord.design

14. maj 2019

Hold festen på hyggelige Scandic i Århus.

Hold jeres bryllupsfest på hyggelige Scandic. Læn jer tilbage og nyd jeres fest. De dygtige kokke sørger for den lækreste menu, som i sammen har sammensat og de smilende tjenere serverer maden. 

Når i ankommet, så er alt borddækning og klargøring færdig og i skal blot nyde dagen/aftenen sammen med jeres gæster.

6. maj 2019

Myselfie

Skab de bedste minder fra din fest med en photo booth fra Myselfie, og lad dine gæster tage sjove og uforglemmelige billeder i knivskarp kvalitet. Myselfie kan bruges til fx fester, begivenheder, arrangementer eller andre sociale sammenkomster, som du ønsker at gøre lidt sjovere og samtidig forevige med nogle sjove og festlige billeder.

Et godt billede kræver en god selfie maskine, og det er desværre umuligt at tage et billede om, når først det er taget, hvis kvaliteten ikke var god nok. Derfor har Myselfie, med sine mere end 5 års erfaring inden for selfiebokse, udviklet en selfie maskine som tager det skarpeste billede i fuld HD-kvalitet.

6. maj 2019

Hår og makeup. Brudestyling.

Hos Brudestyling.dk er vi over 30 dygtige stylister, der er klar til at tage hånd om din styling til din store dag. Vi er alle uddannede frisører, og er rigtig dygtige til at style den perfekte hårstyling og brudemakeup. Vi lytter til dine ønsker i stylingen og guider dig gerne på vej. Vi har mange års erfaring i brudestylings.

Læn dig tilbage bryllupsmorgen og nyd en skøn og behagelig brudestyling. Stylisten styler din brudemakeup og den smukkeste hårstyling i dine rammer. Om I er hjemme, på kroen eller slottet, så kommer stylisten til dig. Du kan nyde bryllupsmorgen sammen med dine tætte veninder, mor eller svigermor, inden festlighederne går løs. I kan skåle i champagne, alt imens stylisten hygger om Jer.

20. januar 2019