Uanset hvad i har brug for, så hjælper vi gerne med planlægningen og kontakten. 

Tema, farvevalg, borddækning, musik, madønsker, bryllupskage og meget andet, som i har drømt om.

I finder det hele på denne side...

Bryllups lagkage.

Et bryllup er en romantisk og eventyrlig oplevelse, som man gerne skal mindes resten af livet – men hvad er et bryllup uden bryllupskage?

Hos Kageriget i Holsted får du de mest lækre og overdådige bryllupslagkager. Begynd allerede festen til kagesmagningen. Pris pr. person kr. 75,- 

Kagesmagning af vores 7 eksklusive smagsvarianter med kaffe eller te

* Oplysning om kagetyper og serveringsforslag.

Smag og behag er meget forskellig, og det gør vi vores ypperste for at tilgodese. Vi glæder os til at høre jeres mening og tilpasse kagen efter jeres smag.

28. januar 2019

Alt i barudstyr til den store dag.

Barlife.dk

Hos barlife har vi samlet et af Skandinaviens største udvalg af barudstyr. Om du blot mangler en enkelt ting, eller du skal udstyre en professionel bar fra bunden, så har vi alt du skal bruge.

Vi har valgt at fokusere på kvalitet i alle forskellige prisklasser..

 

Party in a box. Alt til borddækning.

Der skal bruges mange ting til en fest, og disse er sjældent samlet ét sted. Det kræver derfor tid, energi og overskud, at finde alle de ting som gør festen speciel. Det er det der gør Party In A Box unik!

Da to bryllupsfester sjældent er ens finder vi sammen den box, der passer til jeres fest. Der tages udgangspunkt i jeres tanker og ønsker, men er i helt på bar bund med ideer, så kommer jeg gerne med et oplæg, som kan starte processen.

De smukkeste forlovelses- og vielsesringe

Abelstedt

Smukke håndlavede smykker til fine priser.

Abelstedt.dk er den officielle webshop for Abelstedt smykker. Abelstedt er et mærke med en eksklusiv og ekstraordinær smykkekollektion i sterlingsølv samt diamantringe til hende og smykker i tungsten til ham.

Bryllupsplanlægger/eventkoordinator

Eventbutler

EventButler.dk er en tjeneste, som formidler forespørgsler på arrangementer fra private og erhverv til samarbejdspartnere, som består af eventbureauer, hoteller, restaurationer mv.

På den måde kan du planlægge og koordinere hele dit bryllup. 

Vin i verdensklasse.

www.densidsteflaske.dk

Vi sælger vin til
Danmarks bedste netpriser

Spar 20-70% på vinene ift. andre webshops.

Danmarks hyggeligste Bed & Breakfast

B&B SydDanmark er beliggende i Christiansfeld - honningkagernes hjemby kun 4 km fra Hejlsminde badestrand.

Ved ankomsten kan i nyde en lækker hjemmebagt kage med husets egen friskmalede kaffe. I har derefter mulighed for selv at sammensætte jeres velværehygge. Hos os tilbyder vi ansigtsbehandling, massage, hånd-/fodpleje, vejledning i et 9-dages forløb med nulstilling af kroppen samt opskrifter dertil, og ligeledes mulighed for aftenmenu & overnatning inkl. lækkert, velanrettet morgenbord. Læn Jer tilbage og nyd omgivelserne i vores hyggelige opholdsstue eller en tur i vores have eller i den hyggelige havepavillon.

5. September 2019

Smarte biler til bryllupskørsel.

BookAclassic.dk

Leje af drømmebiler og klassiske biler til alle former for fester, events og højtider. Danmarks største udvalg af drømmebiler og online prisberegning og booking. Vi har en stor fremgang da i er mange, som ønsker drømmebiler til jeres bryllup.

Priser fra kr. 1400,- Beregn din pris nu.

Lav selv din bryllupskage

HellebergsKager

Hvorfor ikke lave jeres egen bryllupskage? Eller jeres egen dessert?

I kan få den lige som i ønsker og med lige de smage som i elsker. 

Hellebergskager er en af Danmarks største bageshops, vi har et meget stort og bredt udvalg. Vi er umiddelbart størst på bageforme fra PME og har et samarbejde med konditorskolen i Ringsted.

Norbord plankeborde udlejes, hele landet.

Vores plankeborde er bygget i svensk gran og de kraftige planker giver et rustikt og smukt udtryk til enhver fest.

Bordene skaber en autentisk og romantisk vintagestil, når de mixes med fine blomster og og fuldendes når du kombinerer bordene med vores flotte træbænke eller grå metalstole samt fine lyskæder.

Se priser og mange flere flotte billeder på vores hjemmeside Norbord.design

Hold festen på hyggelige Scandic i Århus.

Hold jeres bryllupsfest på hyggelige Scandic. Læn jer tilbage og nyd jeres fest. De dygtige kokke sørger for den lækreste menu, som i sammen har sammensat og de smilende tjenere serverer maden. 

Når i ankommet, så er alt borddækning og klargøring færdig og i skal blot nyde dagen/aftenen sammen med jeres gæster.

Italienske specialiteter

Det italienske køkken. 

Italien for feinschmeckere. På rejser rundt i Italien har vi håndplukket vine og specialiteter af højeste kvalitet fra familievirksomheder, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor passion og traditioner er en vigtig drivkraft.

Myselfie

Skab de bedste minder fra din fest med en photo booth fra Myselfie, og lad dine gæster tage sjove og uforglemmelige billeder i knivskarp kvalitet. Myselfie kan bruges til fx fester, begivenheder, arrangementer eller andre sociale sammenkomster, som du ønsker at gøre lidt sjovere og samtidig forevige med nogle sjove og festlige billeder.

Et godt billede kræver en god selfie maskine, og det er desværre umuligt at tage et billede om, når først det er taget, hvis kvaliteten ikke var god nok. Derfor har Myselfie, med sine mere end 5 års erfaring inden for selfiebokse, udviklet en selfie maskine som tager det skarpeste billede i fuld HD-kvalitet.

Alt i borddekoration til bryllup

Festbyen

Pynt det smykkeste bryllupsbord, som alle gæster vil huske i lang tid.

Vi har et af Danmarks største udvalg af festartikler til alle slags fester. Du finde alt du skal bruge til bryllup, konfirmation, jubilæum, fødselsdage og temafester.

Alt i borddekoration og pynt til både reception og til selve bryllupsfesten.

Juridisk rådgivning

Mine Arvinger

Et bryllup er en glad begivenhed og alle er lykkelige og tænker på fremtiden som lys og lækker. Ingen tænker på, at det kan være anderledes og derfor glemmer de ofte det juridiske.

Men desværre sker det af og til, at det utænkelige hænder. Den ene går pludselig bort eller ønsker at ophæve ægteskabet. Og så er det godt at have det juridiske på plads.

Mine Arvinger ApS er en virksomhed som udarbejder arveretlige dokumenter (Testamenter, Ægtepagter, Fremtidsfuldmagter mv.) til markedets bedste priser. Rådgivning foregår over telefonen og den ydes ALTID af en uddannet Jurist. GRATIS telefonrådgivning.