Brudekjoler

Hos Brud og fest, kan du købe en smuk brudekjole fra butikken og få den med hjem med det samme. Der er brudekjoler i str. 34-50, fra kr. 5995,-

Book en tid til at prøve brudekjoler

Design din egen brudekjole

Du kan også vælge at få din drømmekjole designet og syet efter dine mål og ønsker. Det kan du læse mere om herunder. Kjolerne her på siden er allesammen idéer på designkjoler, som kan bruges som inspiration. Vi har ikke alle disse kjoler i butikken. 

❤ Vi samarbejder med de amerikanske brudekjoleproducenter Bellux og Loré. De designer og syr brudekjolen efter dine ønsker og mål til favorable priser. Det vil sige, at du selv kan være med til at designe og sætte præg på din brudekjole til samme pris som en færdig kjole. 

Sammen prøver vi en masse forskellige kjoler og finder ud af, hvordan din drømmekjole skal se ud. Vi tager alle dine nøjagtige mål, tegner og snakker sammen, for til sidst at komme frem til din drømmekjole.

Eventuelt slør og skørte bestilles samme dag, så når kjolen kommer, kan det hele prøves samlet. 

Vi laver en personlig kontrakt, som indeholder alle de ting, som vi er blevet enige om. Kontrakten godkendes og underskriver af begge parter og herefter betales hele det samlede beløb.

Når brudekjolen kommer hjem fra designer og skrædder, så skal du prøve din drømmekjole for første gang og eventuelle tilpasninger bliver lavet på vores systue. Alle tilpasninger er selvfølgelig med i prisen.

Leveringstiden ligger normalt imellem 3 og 4 mdr. + efterprøvning og tilpasning, så det er vigtigt at komme i god tid før brylluppet, så der er tid til eventuelt tilpasning m.m.

Hvis der et under 3 mdr. til dit bryllup, så er det muligt at lave en hastesag imod et mindre gebyr. 

Prøvning af brudekjoler, samt samtale og måltagning er kun muligt med tidsbestilling.

Book en tid til prøvning i butikken

 

Eksempel på priser.

Budekjolen syet efter dine mål fra kr. 9.895,- + modeldesign kr. 500,-

Alle ønsker aftales individuelt med kunden.

 

 

 

 

Brud og fest,  Storegade 116,  6700 Esbjerg.

Tlf. 41265746. Telefontid mandag-fredag kl. 12:00 - 16:00 

brudogfest@mail.dk. Mails besvares normalt indenfor 24 timer. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular

CVR. nr. 28910886.  

Bank:  Andelskassen 7729, 4013618

 

 

 

 

 

Lenschow-Styling CVR. 28910886